Önre mindig van időnk!
Bemutatóterem, üzlet: 1135 Budapest,
Országbíró utca 49.
Számlázási cím: R+C Zrt.
1135 Budapest, Jász utca 35/a.
tel.: +36-1/237-52-45, +36-1/237-52-82, +36-20/40-45-114, +36-20/40-45-116, fax: +36-1/237-52-37
hírek
új termékek
cégünkről   elérhetőség   a csapat   webshop
egyedi termékek   e-mail   kiszállítás   GYIK

Facebook oldalunk újdonságokkal és hírekkel:

   

Nézzen körül új weboldalunkon! Bővítse választékát, tartson papírtáskát!

 

 

Cégünk, az R+C Zrt (korábban ANTRA-MARK Kft.) 1996 óta foglalkozik bolti kellékek és bemutatótermi tartozékok forgalmazásával.

...,hogy menjen az üzlet!

A bolti kellékek többsége kereskedelmi jelölést szolgál. Ide tartoznak az árazógép és címkézőgép termékcsaládok és az árazó címkék. Ártáblák, vevőtájékoztató táblák, és egyéb kiskereskedelmi eladást támogató eszközök teszik teljessé kínálatunkat.

A vásárlók több mint fele nem otthon, hanem az eladótérben dönt illetve választ a különböző áruféleségek közül. Ezért egyre nagyobb szerepe van az eladáshelyi reklámeszközöknek, a P.O.P. termékeknek. Ezek számos tagja és alkotóeleme szerepel kínálatunkban.

...,hogy a figyelem felkeljen!

A bemutatótermi tartozékok nagy része plakátkeret, szórólaptartó / prospektustartó, valamint laptok, amelyekből talán a legnagyobb hazai választékot tartjuk raktáron. A prospektustartó, szórólaptartó termékcsalád tagjai asztali, fali, állványos kihelyezésre egy és több rekeszes változatban alkalmasak különböző méretű nyomtatványok számára. Ide tartoznak még a sokféle rendeltetésű plexi termékek és állványok is. Előzetes ajánlattételt követően, rendelésre egyedi igényeket is teljesítünk.

Vevő- és ügyféltájékoztatásra, üzletekbe és vevőszolgálatoknak, mintatermekbe és kiállításokra, valamint vendégfogadó egységeknek ajánljuk ezeket a termékeket.

„Függ is, marad is!”

2003-ban kezdtük el egy angliai piacvezető cég display rendszereit forgalmazni. Ez a feszített acélsodrony  felfüggesztésű rendszer igényes megoldást nyújt kirakati és bemutatótermi alkalmazásokban. Fali vagy függesztett táblák tartására is forgalmazunk rögzítő elemeket.

„Önre mindig van időnk!”

Vevőink között megtalálhatók a hagyományos élelmiszerboltok éppúgy, mint a bevásárlóközpontok üzletei és a hipermarketek. Élelmiszer- és fogyasztásicikk-gyártók és forgalmazók, vendéglátóipari, idegenforgalmi és pénzügyi szolgáltatók nagy számban vásárolják különböző termékeinket.

A legtöbb cég, amely ügyfélszolgálatot működtet, bemutatótermet tart fenn, kiállításon vesz részt, talál termékeink között számára alkalmasat.

Viszonteladóink nagy része reklámiroda, ügynökség, vagy dekoratőr, kirakatrendező, belsőépítész, display konstruktőr és gyártó, nyomda valamint plexifeldolgozó. Az utóbbiak számára termékeink részben alkatrészként és építőelemként szolgálnak vagy a kézi munka olcsóbb alternatíváját nyújtják.

A viszonteladók munkáját gyors reakcióidővel, jelentős árengedménnyel, folyamatos tanácsadással és az értékesítést elősegítő anyagokkal támogatjuk. Szívesen fogadjuk új partnerek jelentkezését.

A mennyiségi kedvezményekről érdeklődjön telefonon.

A forgalmazott termékek minőségét folyamatosan ellenőrizzük. Élvezzük hazai és külföldi szállítóink támogatását, hogy értékarányos áru, minőségi termékeket, és ha kell, egyedi igényeknek megfelelő megoldásokat ajánlhassunk Önnek.

A megrendelések döntő részét raktárról teljesítjük. telephelyünk üzletként is működik. Postai utánvéttel is szállítunk, így 1 - 3 napon belül kézhez kapja rendelését ország bármely pontján.

Vevőszolgálatunk készséggel várja jelentkezését telefonon vagy személyesen. Bemutató-termünkben a választék döntő része megtekinthető. Munkanapokon 8 - 16 óráig vagyunk nyitva.

Web-oldalunk teljes és karbantartott információval szolgál kínálatunkról.

Partnereink jelentős része rendszeresen fordul hozzánk. Büszkék vagyunk rá, hogy kiérdemeltük bizalmukat. Azon vagyunk, hogy megértsük az Ön igényét is, és a legelőnyösebb megoldások közül választhasson. Ha mégsem találná meg az egyedi igényének megfelelőt, akkor készek vagyunk Önnel együttműködve kialakítani, és megvalósítani a megoldást szolgáló terméket.

Várjuk jelentkezését. Önre mindig van időnk!

 

R+C Zrt.

1135 Budapest, Jász u. 35/A - bejárat az Országbíró u. 49 felől

tel.: +36-1-237-5245, +36-1-237-5282, +36-20-4045-114, 116

fax: +36-1-237-5237

E-mail: vevoszolgalat@antra-mark.hu

 

www.antra-mark.hu

 

Vissza a tetejére